Kerani Arctic Sunrise

Kerani
888174657653
888174657653
    Verzending: Niet meer leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving
  • Meer info

Kerani Arctic Sunrise

Artic Sunrise is de ZMR Award winner of Best New Age Album 2014 geworden!

Arctic Sunrise van Kerani is een muzikale reis naar de koudste plekken op onze planeet…. naar de mysterieuze wereld van het ijs. Op Arctic Sunrise (haar derde album) laat Kerani je o.m. het wonder ervaren van de eerste zonsopkomst op de Noordpool na zoveel maanden duisternis.  Elk nummer op dit album is majestueus en werd duidelijk met passie gecomponeerd.  Een waar genot om naar te luisteren. Naast piano en synthesizer hoor je op dit Arctic Sunrise een waaier aan klassieke live instrumenten (dwarsfluit, hoorn, cello, viool en gitaar) gespeeld door gastmuzikanten.

In "Far Away from Home" vertelt zij het waargebeurde verhaal van de Britse poolreiziger Robert F. Scott die samen met zijn teamleden onder bittere omstandigheden om het leven kwam op de zuidpool in 1912. "Aurora Sky" beschrijft het noorderlicht en de legenden die de Inuit eraan verbonden hebben. "Spirit of the last Wilderness" is een smeekbede van de geesten aan de mensheid om de laatste stukken ongerepte natuur op beide polen schoon te houden en te koesteren.

Volgens de Russische pers behoort "Arctic Sunrise" reeds tot de grote kanshebbers om uitgeroepen te worden tot new age album van het jaar. Dat verbaast ons niet aangezien de stapel cd's in de winkel zienderogen slinkt wanneer wij Arctic Sunrise afspelen in ons winkel. 

Tracklist Kerani Arctic Sunrise:
01 Arctic Sunrise 7:40
02 Ice Kingdom 6:46
03 Far Away from Home 10.25
04 Norway 8.27
05 Drifting Ice 5.20
06 Aurora Sky 8.05
07 Discovery 5.12
08 Spirit of the last Wilderness 6.27

Een vriendin van Kerani maakte een een prachtig YouTube-filmpje met het nummer "Spirit of the Last Wilderness" van Arctic Sunrise. Kijk en geniet!

**
Gerelateerde Producten