• Beschrijving

Spirits of the Angels van Mo Coulson & Chris Conway is de opvolger van het succesvolle cd Spirits of the Mermaids en bevat zachte, kalmerende muziek van Keltische harp en Ierse fluit.

Tracklist Spirits of the Angels Mo Coulson - Chris Conway:
1 Angel at the Gates of Dawn 5:38
2 Kyrie Eleison 7:32
3 Guardian Angel 4:22
4 Angel Descending 3:40
5 On Angel Wings 3:53
6 An Angel comes to Ireland 2:34
7 The Angel's Dream 7:39
8 Angel Alone 2:09
9 Angel Ascending 6:33
10 Angel at the Gates of Night 7:06
11 Guardian Angel (reprise) 0:49
Total play time: 00:51:55 

Beautiful relaxing angelic music featuring Celtic Harps, Irish whistles, zither and more. Follow the story of an Angel who hears a childs voice and spends a day on Earth seeking the child.

Chris Conway
PMCD 0283
    Verzending: binnen 1-4 werkdagen