Kerani Stardust

Kerani
KM1705
0191061443827
    Verzending: Niet meer leverbaar
In winkelmandje
  • Beschrijving

Kerani Stardust
Kerani Stardust

Kerani Stardust; Wij zijn de eerste winkel die deze vijfde cd van de Nederlandse Kerani in Nederland en Belgie uit voorraad kunnen leveren. Wat een geweldige muziek, weer geheel anders dan de vorige cds van Kerani, maar toch herken je de stijl van Kerani. Puur genieten voor de liefhebber van synthesizermuziek. En Stardust zal vast worden genomineerd voor een award.... Erica, Stardust is voor ons nu al één van de beste cds van 2017. 

Martin 


Twee jaar na het wereldwijde success van haar albums “Arctic Sunrise” en “Equilibrium”, brengt Kerani haar vijfde album “Stardust” uit. Zoals de titel reeds doet vermoeden, gaat deze cd over het universum. Titels als Cosmic Sunrise, Infinity en Gravity zullen bij menig liefhebber van synthesizermuziek het hart sneller doen kloppen. Maar er is meer.... Tijdens het schrijven van de arrangementen werd ervoor gekozen om de elektronische klanken aan te vullen met de warmte en het organische van een strijkorkest en koor. In totaal hebben liefst 60 muzikanten aan deze productie meegewerkt, waaronder ook Terry Oldfield.

Stardust is een fascinerende opname geworden met sterke melodieën en weelderige arrangementen. Liefhebbers van epische muziek met grootse orkestraties - zoals die van o.m. Vangelis en Hans Zimmer -  zullen enorm blij zijn met alle 10 stukken die op dit Stardust staan.

In de VS en Engeland zijn radiozenders en de muziekcritici lovend over deze productie: “Stardust is a marvellous album;

  • The production is spotless and each track is made with love and artistic vigour”. (BT Fasmer - newagemusicguide)
  • “Stardust is the finest release that Kerani has ever produced, it’s empowering, thought provoking, emotive and simply beautiful. I don’t only recommend you buy this album, I urge you to do so at all costs, it is excellent” (Steve Sheppard - OWMR)

Tracklist Kerani Stardust:
01. Stardust 06:09
02. Cosmic Sunrise 07:43
03. Rosetta 08:07
04. Perpetuum Mobile 06:12
05. Beyond 06:25
06. The Next Step 05:16
07. Infinity 05:50
08. Gravity 06:20
09. Worlds Unknown 06:35
10. Stars (Instrumental) [Remix] 05:32