921-ahcover

Animal Healing DVD

DVD
MBSDVD015
0767715001554
    Verzending: -
  • Beschrijving

Animal Healing DVD

Op deze Engelstalige DVD legt Margrit Coates, een van de meest vooraanstaande dierenhealers van de wereld, verschillende methodes uit voor het healen (behandelen) van dieren. Op deze Engelstalige DVD legt Margrit Coates, een van de meest vooraanstaande dierenhealers van de wereld, verschillende methodes uit voor het healen (behandelen) van dieren. Healing door handoplegging is een natuurlijke en veillige behandelmethode voor dieren. Door gebruik te maken van universele healingenergie komen we beter in contact met onze dieren en kunnen we ze helpen.

De muziek gebruikt op deze DVD is ook te vinden op de CD Animal Healing

    uitleg hoe het healen van dieren in zijn werk gaat. uitleg van de chakra's bij dieren speciale hoofdstukken hoe healingen te geven aan: honden, katten, paarden, konijnen en cavias bonusmateriaal: healing bij dieren op afstand en wie is Margrit Coates? DVD is regiovrij, totale tijdsduur 82 minuten, stereo, Engelstalig geen ondertiteling.
Dat er alleen in het Engels gesproken wordt, zonder ondertiteling, is bij deze DVD geen nadeel. Margrit Coates spreekt langzaam en duidelijk.

Dieren Muziek