doe-zelf-de-zonnegroet-dvd-dick-de-ruiter

Dick de Ruiter Doe Zelf Thuis de Zonnegroet DVD

Dick de Ruiter
9789076771618
9789076771618
    Verzending: binnen 1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Dick de Ruiter Doe Zelf Thuis de Zonnegroet DVD

Deze DVD bestaat uit een korte cursus in vier delen, waarmee je de Zonnegroet zonder veel moeite kunt aanleren. Dat kan in vier dagen, maar je kunt er ook langer over doen. De rustgevende stem van Dick begeleidt je stap voor stap in het oefenprogramma.
Je kunt gewoon op je matje voor de TV de oefeningen uitvoeren, terwijl je kijkt naar het voorbeeld van een yoga-lerares. Ieder detail wordt uitvoerig behandeld. De vier delen worden telkens afgesloten met een ontspanningsoefening. Het geheel wordt omlijst met prachtige ontspanningsmuziek.

Wat mensen schrijven die met deDVD hebben gewerkt: • Heel fijn, duidelijk, prettig om mee te oefenen (psycholoog) • Toepasbaar, ook in de psychologische hulpverlening (psycholoog) • Een uitstekende video, die niet te moeilijk en goed te volgen is (huisvrouw) • Zeer duidelijk. Goed van opbouw. Prachtig om te zien en makkelijk om te leren (energetisch therapeut) • Ik hoop en verwacht hem nu eindelijk aangeleerd te krijgen. Eerste indruk is goed (verzorgende) • Steeds weer voel ik de positieve invloed, de nieuwe energie die ik tot mijn beschikking krijg als ik de Zonnegroet gedaan heb. Zelf yogalerares, moet ik bekennen dat de stimulatie die van deze band uitgaat het gemakkelijk maakt om in actie te komen. De ontspanning na de Zonnegroet wordt door de rustgevende stem van Dick ook steeds weer als heel prettig ervaren. Ik hoop dit heerlijke begin van de dag nog lang te kunnen blijven doen! (yogalerares, 61 jr.)

Dick de Ruiter - Yoga Muziek

Gerelateerde Producten